Min älskade

 
Asså åh mitt vackra hjärta på 11 år!!!
Idag åkte vi till vetrinären han hatar det verkligen, stod verkligen och skakade usch ne. Ville hänga med men ändå inte skulle bara få ågnest om jag inte gjor det. Så ja vad gjorde jag inte? Åkte med såklart. Han var verkligen så duktig gav inte ifrån sig ett något knappt. Min finaste kille ♥ Han har problem med att bajsa och har ont i höfterna så han har fått medcin på det vilket känns skönt så behöver man inte tänka på mycket iallafall! Sedan efter det så åkte vi till mormor en kort sväng för att vi skulle säga hej då hon fyllt år. Vilket var riktigt mysigt, älskar landet! Bilderna togs igår då han hade blivit borstad. Älskar verkligen ljuset han var jättefin och vi fick verkligen till bra bilder. Mitt hjärta han kanske inte finns så länge som vi vill ♥ Ska ställa ut honom imorgon kanske då nya objektivet anländer hihi!
Porträtt | | 11 kommentarer |

Att fånga det rätta ögonblicket

Ögonblick - Jag försöker alltid och fånga bilder som är unika där man ser mer invecklat. Jag älskar att kapa människan och hästens ben i dressyren det gör en helt annat upplevelse och man får ett helt annat inblick i bilden också. Det gäller att fånga det rätta ögonblicket. Och vad är det då tänker ni? Engentligen är det svårt oh avgöra helt och hållet via ett inlägg det bestämmer du själv. Jag tycker att man ska kolla på hur hästen går. Tror ingen dressyr ryttare vill ha en bild när hästen går rätt upp med huvudet.
 
Fånga rättsteg -  Ingen vill ha en bild när dressyr hästen går helt konstigt med benen. Ofta handlar det om att se själv och kolla hur andra fotar. Jag personligen vill ha bild i upphoppet inte innan eller efter. Det blir finast så. Anser du att en bild är så skulle jag inte tycka du ska skicka den gör inte det. 
 
 
Bakgrund - Bakgrund är riktigt viktigt det är oftas finast i en skog där inget är så rörligt av sig. På tävlings platser så riktar jag mig alltid emot en skog eller sådant så bilden får så fin bakgrund som möjligt. Jag skulle nog kunna säga att det är såhär jag håller på och trixar. Jag har ju även photoshop vilket gör att jag kan ändra saker på en helt annat sätt med ljus så bilden blir finare och inte grå. Mitt bästa tips är och fota i RAW och manuelt. På hopptävlingar fotar jag med kamerans inställningar och porträtt med mina egna. Blir ofta bäst så. Vill ni veta något mer? Säg till!
Tips & Trix | | 4 kommentarer |

Prao i en fotostudio

Åh jag typ världens lyckliaste människa. Har fått en pratik plats på en fotostudio mitt i stan. 
Det känns så himla kul och jag är STOLT! Dem flesta var förvånande otrevliga kan jag påstå. Men det är så kul verkligen. Foto är verkligen det jag vill jobba med. Så varför inte testa liksom? Dem ska jobba mycket i photoshop vilket är ett stort + för mig då kan jag lära mig mycket mer. Jag tror verkligen detta kommer bli bra, dem jobbar mycket med porträtt på barn och bröllop. Alltid kul och testa någon nytt! Detta är dock inte för en om 2 månader men dem vill ha in ansökan ganska nära.
Photoshop | | 7 kommentarer |
Upp