Några bilder från i förgår

Miranda och Misty i tisdags på örsta!
Vet inte varför alla mina inlägg börjar med bilder först kanske ska variera också haha. Men hej på er. Bilderna är nyss redigerade är såå nöjd med dem jag visade, nu börjar jag äntligen hitta knapparna på bilderna. I helgen fyller Miranda år och det firas med guldspårrarna på morgen, och en uteritt på eftermiddagen. Sedan ska vi äta tårta och ge henne presenter självklart har jag en! Nästa helg är kanalhoppet så himla kul. Det är meeting så man sover över. Vi ska bo i ett vandrarhem i lägenhet där. Med Cissi och Mia och 2 andra om jag minns rätt! (kort minne hehehe...) Vilket ska bli så kul. Tävligen hålls i söderköpning så det blir en bit. Vi får även se om det blir 1 eller två nätter. Sedan finns smultronstället asså dom har såå god glass där! Jag är så taggad på det här ,för det känns såååå bra!
Fotografi, Hästar/Ridsport, Porträtt | | 19 kommentarer |

Tisdag

Hej på er sovit gott? Jag har sovit i ca 11 timmar såååå skönt!
 
Idag ska vi ner till örsta igen med Misty som ska få hoppa. Ja det händer en del i mitt liv nu faktiskt. Jag har häst som jag ska åka till tar ca 1 timme och 20 minuter att komma ditt. Sedan allt i stallet allt babbel. Gud vet inte var tiden far iväg ibland faktiskt hehe! Men det är verkligen så kul. Jag trivs så bra här och Mirandra och jag har kommit bra överrens, jag tycker om henne, Lee och Izabelle alla som finns där. Igår red jag och Mirandra ut en riktigt långtur. Celina var så fin. Red med gummisnodd och hon fick fint i form sedan med lite bråk innan. Hon är så fin när man väl hittar dem stunderna hon går fint. Finns en del jobb kvar med henne, men vi har kommit en bra bit. Här är några bilder ifrån igår!
 
 
 
Fotografi, Hästar/Ridsport | | 3 kommentarer |

Dags och bli kreativ igen

Idag ska vi dra ner till örsta igen och jag fick bli fotograf (vilket jag absolut inte säger nej till, ahha!!) Vet inte vilken Mirandra har tänkt och rida faktiskt iallafall någon av dem två på bilderna. Ja här är två av alla bilder på ridlägert förra veckan saknar alla där nere. Idag hoppas jag solen skiner så jag får några snygga nya bilder! Bilderna jag tar lovar jag kommer upp redan ikväll. Efter örsta rider jag ut på C med Mirandra och den hon inte rider på örsta. Ne nu ska jag kila ner till stan och köpa en ny sak det får ni se sedan. Så taggad hihhi!
Hästar/Ridsport | | 9 kommentarer |
Upp